bg

Golf & Country Club Capelle aan den IJssel

Capelle aan den IJssel
Menu

Woningnood!

Vogelhuisje geel

De Woningnood neemt schrikbarende vormen aan, een bouwstop om stikstof te reduceren je leest er elke dag wel iets over in de krant. Het stikstof beleid draagt daarom ook niet bij aan een snelle oplossing van het woning tekort. Ook de bouw van nestkasten heeft enige jaren stil gelegen wij hebben daar echter een oplossing voor gevonden en de hulp ingeroepen van het V.C.H: Vak College Hillegersberg.

De leerlingen hebben enthousiast als project  ruim 30 bont gekleurde nestkasten voor ons gemaakt ter aanvulling en vernieuwing van het huidige bestand van 50 kasten. Het overgrote deel is reeds door Aad van Reekum en ondergetekende opgehangen u heeft de nieuwe kasten vast al zien hangen.

Als dank hebben de leerlingen met hun leraren een golfclinic bij ons mogen volgen onder inspirerende leiding van Michelle Wouters met na afloop frisdrank, patat en bitterballen om weer aan te sterken. Wij blij, de kinderen blij en de vogels in de baan weer gloednieuwe huisvesting!

Op advies van een ecoloog zullen er in de komende tijd ook nog 2 uilenkasten bijkomen. Herman Hoogenes zal zich op de bouw van deze kasten storten.

Groet, Peter van Toen

 

Capelle aan den IJssel
Laatste nieuws »