Jeugd Golf Kamp - herfstvakantie

Tijdens de herfstvakantie van 2017 wordt door de Jeugdcommissie van de Golfclub Capelle weer een Jeugd Golfkamp georganiseerd.

Het Golfkamp vindt plaats van maandag 16 oktober tot en met woensdag 18 oktober 2017.

We overnachten in de Groepsaccommodatie Schiedams Schoolbuitenhuis in Oosterhout. Op maandag en dinsdag gaan we golfen op Golfbaan Bergvliet in Oosterhout. Daarnaast zijn er allerlei leuke activiteiten, zoals bijvoorbeeld een bonte avond.

Wij nodigen alle jeugdleden vanaf 6 jaar van harte uit voor deelname aan deze dagen. Het maakt niet uit hoe goed je kan golfen. Beginnende golfers gaan naar de driving range en de par 3 baan. Geoefende spelers gaan de 18 holes baan.

De kosten voor het kamp zijn € 125. Dat is inclusief de kosten voor de greenfees.

Voordat we tot definitieve reserveringen over gaan willen we graag weten wie er mee gaan. Bij te weinig aanmeldingen zal het kamp namelijk niet door kunnen gaan.

Graag horen we zo spoedig mogelijk, maar voor 20 augustus 2017 wie er mee gaan. Na je aanmelding ontvang je een inschrijfformulier.

Indien er nog vragen zijn, kan je een email sturen naar jeugd@golfclubcapelle.nl of contact opnemen met de jeugdpro Dennis Hardenbol (06-18299873). Hij gaat ook mee als een van de begeleiders.

De jeugdspelers van Golfclub Capelle worden gesponsord door:

justion advocaten klein   en  KorenhofPartners Consultancy B2.V. klein