Trolleys en handicarts

Gebruik golfkarren (trolleys)

Het gebruik van trolleys in de baan is altijd toegestaan. Wij verzoeken alle golfers, die hun tas kunnen dragen dit zoveel mogelijk te doen en aan hen die gebruik maken van de regeling de baan zoveel mogelijk te ontzien. Met uw medewerking kan het toelaten van trolleys ook in de toekomst mogelijk blijven.

Gebruik handicarts

Voor het gebruik van handicarts gelden de volgende afspraken:

Op de 'baanstatus' van de website wordt dagelijks aangegeven wanneer handicarts zijn toegestaan:

Handicarts 1

Handicarts zijn op de gehele baan toegestaan voor leden en bezoekers.

Handicarts alleen 3 tm 12

Leden en bezoekers kunnen alleen gebruik maken van handicarts op hole 3 t/m 11.

• U boekt uw starttijd en handicart op de gebruikelijke wijze, maar u start vanaf hole 3 ongeveer 20 minuten na de door u gereserveerde starttijd. Dit dient altijd te geschieden in overleg met de caddiemaster zodat deze de flight voor u en na u kan informeren dat u “instroomt” op hole 3.
  • Er mag met de handicart uitsluitend op de paden langs hole 3 t/m 11 worden gereden. U rijdt dus met de handicart niet via de rough naar de teebox, niet over de fairway en niet door de rough naast de fairway, maar u blijft met de handicart altijd en uitsluitend op de paden langs de holes.
  • Voor alle duidelijkheid ontvangt u van de caddiemaster een kaartje van de baan, waarop de paden langs hole 3 t/m 11 staan aangegeven, zodat u weet waar de paden liggen en er geen vergissing mogelijk is, waar u met de handicart mag rijden.
  • Er wordt een beroep gedaan op uw eigen verantwoordelijkheid als handicart gebruiker. Als wordt geconstateerd dat u toch buiten de paden rijdt, dan wordt u in het vervolg van deze regeling uitgesloten. Mocht er te vaak buiten de paden worden gereden dan zal deze regeling helaas moeten worden beëindigd.