Bedrijfslidmaatschap

Kom succesvol zakendoen op de Capelse Golfbaan

Er worden gemakkelijker zaken gedaan op de golfbaan, dan in een vergaderkamer. De ontspannen sfeer en de prachtige en rustige omgeving bieden een solide basis voor netwerken, vergaderen en bedrijfsevenementen. Kom daarom nu gratis kennismaken met onze Golfbaan!

Bekijk onze foto en video pagina voor een impressie van de vereniging!

Bedrijfslidmaatschap8

We bieden u een prachtige en rustige 18 holes Parkbaan met A-status die ondanks de centrale ligging, toch een uitermate rustige omgeving biedt door het besloten verenigingskarakter. Bedrijfsleden hebben bij ons tal van voordelen. Daarnaast zorgen de uitstekende horeca faciliteiten ervoor dat de voorwaarden voor succesvol zakendoen gecreëerd worden.

U kunt nu ook bedrijfslid worden op basis van een bedrijfslidmaatschap zonder participatie!

Bedrijfsleden

Voor bedrijven zijn 2 verschilllende vormen van lidmaatschap mogelijk:

Wilt u aanvullende informatie over het bedrijfslidmaatschap? Neem dan contact op met Margot van der Haagen, Club Manager, via 010-44 22 485 of per e-mail: margot@golfclubcapelle.nl. Zij beantwoordt graag uw vragen.

Graag tot ziens op de Capelse Golfbaan!