Summer School

Justion logo3

Capelse Golf Summer School

In de eerste week van de zomervakantie (van 10 tot en met 14 juli 2017) organiseert Golfclub Capelle al weer de 11e Golf Summer School voor kinderen van 6-16 jaar. Kinderen kunnen hier op een leuke en actieve manier kennis maken met de golfsport.

De Summerschool is van 8.45 uur tot 13.00 uur.

Tijdens de Summer School worden diverse technieken aangeleerd: full swing, chippen, putten. Dit gebeurt volgens de NGF lesmethode 'Spelenderwijs Leren', die ook wordt gebruikt voor de golflessen op onze club. Tussen de lessen door zijn er allerlei golfspelletjes en wedstrijdjes. Uiteraard wordt er ook aandacht besteed aan theorie en etiquette. Ook wordt er gebruik gemaakt van video en DVD.

We gaan vanaf de 1e dag de baan in, voor baanles. Vrijdag sluiten we af met een 'Grote Wedstrijd' op de Driving range, de Chipping green en Putting green. En natuurlijk de diploma uitreiking.

Voor de goede orde: het doel van de Summer School is om kinderen op een leuke manier kennis te laten maken met de golfsport. Het is daarom niet mogelijk Baanpermissie (BP) of NGF Clubhandicapbewijs te halen. Dat is uiteraard wel mogelijk in vervolg op de Summer School. Afhankelijk van vaardigheid kan dan spoedig BP verkregen worden. We lichten graag de mogelijkheden hiervoor, toe.

De organisatie van de Summer School is in handen van de Jeugdcommissie van Golfclub Capelle.

Golfclub Capelle is in 2009 als één van de eerste golfclubs in Nederland 'Commited to Jeugd' gecertificeerd door de NGF.

Mail het inschrijfformulier naar  jeugdcommissie@golfclubcapelle.nl of stuur het op naar: Capelse Golf Summer School, ’s Gravenweg 311, 2905 LB  Capelle aan den IJssel.

Wie? Pakket Tarief
Jeugdleden G&CC Capelle Summer School € 130,00
Niet-leden Summer School € 195,00
Niet-leden Summerschool + Cursus van 10 lessen* € 245,00