Jeugdnieuws

Golf cartoon

NGF Open Golftoernooien voor de jeugd

Gebruik onderstaande link om je in te schrijven voor de geplande open Golftoernooien. Maak je eigen jaarplanning!

NGF-Open-Jeugdkalender-2017.pdf

Golf Summer School 2016 was een groot succes

De zomer is alweer voorbij en het gewone leven komt weer op gang. Als je nog een keer het vakantiegevoel wilt beleven, bekijk dan onderstaande video.

Klik hier voor de video Summer School 2016

Ballenkaarten

Wisten jullie dat ieder jeugdlid recht heeft op 3 ballenkaarten per seizoen? Voor competitiespelers zijn zelfs 5 kaarten beschikbaar.  Je kunt een ballenkaart afhalen in de shop, daar worden dan ook de aantallen bijgehouden. Let er wel op dat ze uitsluitend bestemd zijn voor de jeugdspelers zelf.

Familielidmaatschap

Weten jullie dat bij Golfclub Capelle tegenwoordig de mogelijkheid van een familielidmaatschap bestaat? Check de website voor de uitgebreide informatie.

Inloggen met lidcode

Om in het ledengedeelte van de website te komen heb je de lidcode van de golfclub en een wachtwoord nodig. Als je nog niet over een wachtwoord beschikt, kan je er een aanvragen door het formulier in te vullen, dat verschijnt als je naar het beveiligde gedeelte gaat. Check even of het e-mailadres, waar het secretariaat over beschikt, nog actueel is, want je wachtwoord wordt naar dat   adres gestuurd.

Regels voor het GVB examen

In 2012 zijn de regels voor het GVB examen gewijzigd. Er wordt nu gewerkt met het 9-stappenplan, op de NGF website kunnen jullie terecht voor alle informatie. Er is ook speciale info voor de jeugd beschikbaar.

Facebook & Twitter

Zoals jullie inmiddels weten beschikt de jeugd van Golfclub Capelle over zowel een Facebookpagina als een Twitteraccount. Als jullie leuke foto's of nieuwtjes hebben, stuur ze dan naar jeugdcommissie@golfclubcapelle.nl , dan zorgt de jeugdcommissie ervoor dat het wordt gepubliceerd. Dit geldt natuurlijk ook voor de nieuwspagina van onze website!

De jeugdspelers van Golfclub Capelle worden gesponsord door:

justion advocaten klein   en  KorenhofPartners Consultancy B2.V. klein