Golfreizen

Met Hans von Burg naar Marokko

Palmeraie Golf Palace***** (Marrakech)

03 - 10 november 2017

Hans von Burg organiseert in november 2017 de onderstaande reis naar het 5-sterren Palmeraie Golf Palace bij Marrakech.

golfreis1

Het programma is als volgt samengesteld:

• Vertrek van Amsterdam naar Marrakech per Transavia op 03 november. U heeft recht op 20 kilo bagage en max. 15 kilo voor uw golfbag. Vertrek Amsterdam 14:30 uur, aankomst Marrakech 17:20 uur.
  • Transfer van de luchthaven naar het Palmeraie Golf Palace.
  • 7 nachten verblijf in een tweepersoonskamer op basis van All Inclusive
  • Inclusief het volgende programma:
    04 november: 2.5 uur les plus 9 holes op Palmeraie Golf Club
    05 november: 2.5 uur les plus 9 holes op Palmeraie Golf Club
    06 november: 1.5 uur les plus 18 holes op Palmeraie Golf Club
    08 november: 1.5 uur les plus 18 holes op Palmeraie Golf Club
  • 09 november: wedstrijd 18 holes op Palmgolf Ourika (inclusief transfer)
  • In het lesprogramma: 4 kortespel onderdelen, swing video analyse, mentale-training en coursemangement. Inclusief iedere dag oefenballen
  • Transfer naar de luchthaven op 10 november voor uw vlucht naar Amsterdam. Vertrek Marrakech 18:05 uur, aankomst Amsterdam 23:00 uur.

Vluchttijden onder voorbehoud.

Reissom per persoon exclusief vlucht: € 1.295,--

Toeslag éénpersoonskamer per persoon € 275,--

De vluchten worden gereserveerd per Transavia. Voor deze vluchten bestaat geen vast tarief. Het tarief voor deze vluchten wordt namelijk hoger naarmate er meer geboekt is. Vandaar dat de basisreissom zonder vlucht is berekend en er dus een toeslag geldt voor de vlucht. Deze toeslag zal ongeveer tussen de € 250,-- en € 325,-- bedragen (inclusief luchthavenbelasting & bagage). Mocht de vlucht onverhoopt meer kosten dan zullen wij contact met u opnemen alvorens de vlucht te reserveren.

Niet inbegrepen: Verzekeringen, cartfees (o.a. verplichtte buggy, caddy of trolley, calamiteitenfonds (€ 2,50 per factuur) en administratiekosten (€ 5,-- per persoon).

golfreis2

Voor nadere informatie en reserveringen kunt u contact opnemen met:

Logo Hans von Burg2

Hans von Burg