De pro's

Op de Golfschool zijn twee golfpro’s actief die lessen aanbieden die toegankelijk zijn voor leden en niet-leden. Deze lessen zijn mogelijk in groepsverband of individueel. De lesactiviteiten zijn toegankelijk voor leden en niet-leden.

Individuele lessen en lessen in klein groepsverband:

• lessen op de driving range en de mogelijkheid van baanlessen (course management)
  • speciale themalessen (bijvoorbeeld: chip, pitch, lob shot, inzicht in balvluchtwetten)
  • jeugdlessen
  • competitietrainingen
  • lesprogramma van 0 tot NGF Clubhandicapbewijs
  • lesprogramma van NGF Clubhandicapbewijs tot scratch

Privé lessen:

1 persoon, 25 minuten - € 28,-
2 personen, 25 minuten - € 15,- per persoon
1 persoon, 50 minuten - € 55,-
2 personen, 50 minuten - € 30,- per persoon

3 - 4 personen, 50 minuten - € 70,-

De tarieven voor de lessen zijn inclusief 1 mandje ballen.

Leskaart 10 lessen programma (11e les gratis)

1 persoon,  250 minuten - € 280,-
2 personen,  250 minuten - € 300,-

1-2 personen, 500 minuten - € 560,-

Thema trainingen en groepslessen

€ 15,- per persoon vanaf 5 personen of meer

Hans von Burg

Foto Hans von Burg

Hans is begonnen met golf in 1984 op Golfbaan Kleiburg. In 1987 ging hij stage lopen op de Sallandse Golfclub 'De Hoek' en de Domburgsche Golfclub. Na zijn opleiding als assistent golfprofessional in 1988 heeft hij zijn dienstplicht als golfpro mogen vervullen op de Marine Golfclub 'Nieuwediep'. In 1990 is hij A professional geworden en gaan lesgeven op Golf Centrum Rotterdam. Vanaf 1990 tot 2000 speelde Hans mee in de top van de Nederlandse Golfprofessionals. Tevens heeft hij een aantal jaar voor het Nederland professional team gespeeld. Ook heeft Hans deelgenomen aan het KLM Open. Vanaf 1994 is Hans Headprofessional geweest op Golfclub Grevelingenhout. Vanaf december 2016 is Hans Headprofessional op Golfclub Capelle, en zal met veel plezier enthousiaste golfers helpen met deze mooie sport.

Voor de website van Hans von Burg - klik hier

Boeken van golflessen bij Hans von Burg:

Lessen kunt u online boeken. Ga naar de online agenda van Hans von Burg.
U kunt ook bellen: 06-53299892 of een email sturen naar: hansvonburg@hotmail.com

Frans Willem Castien

Frans Willem kwam 50 jaar geleden op de Kennemer Golf & Country Club in aanraking met de golfsport. Volgde zijn opleiding tot golfprofessional op de Koninklijke Haagsche Golf & Country Club en aan het Van Swinderen Golfcollege. Frans Willem is teaching professional sinds 1978 en A-professional sinds 1984. Hij werkte als teaching professional bij golfclub Oude Maas en bij DSV Concordia Golf in Delft en is sinds 1984 als professional werkzaam voor de Golf & Country Club Capelle aan den IJssel.

Boeken van golflessen bij Frans Willem Castien:

Lessen kunt u online boeken. Ga naar de online lesagenda van Frans Willem Castien.
U kunt ook bellen: 06-53281821

Klik hier voor de uitleg van de online lesagenda's van Hans en Frans Willem.