Lustrum 2017

Golfclub Capelle bestaat in 2017 40 jaar en dat wordt feestelijk gevierd!
In de week van 27 augustus tot en met 3 september 2017 zal er een gezellig en afwisselend programma worden aangeboden door de diverse commissies.

Het programma is als volgt:

Thermometer 13398

Maandag 28 augustus:     Clubhandicapcommissie

Dinsdag 29 augustus:       Damescommissie

Woensdag 30 augustus:   Herencommissie

Donderdag 31 augustus:  Bedrijven/Sponsoren/Relatie dag

Vrijdag 1 september:         Social Mix Commissie

Zaterdag 2 september:      Wedstrijdcommissie (Qualifying wedstrijd)

Zondag 3 september:        Capelse Familiewedstrijd

De opbrengsten van het Lustrum zullen wij doneren aan een goed doel; de Robert Kalkman Foundation.
De tussenstand is op dit moment € 13.398,32

Robert Kalkman Foundation zet zich sinds 2006 in om kinderen en jongeren met kanker of
een andere ernstige ziekte of handicap in contact te brengen met de golfsport. Het doel is om met de golfsport de kwaliteit van leven te verbeteren door het plezier, de inspanning en de afleiding.

robert kalkman1Het doel van Golfclub Capelle is om een compleet verzorgd weekend/midweek aan te bieden bij Landal Greenparks. Op deze manier zijn de families even verwijderd van de dagelijkse sleur.
Het park ligt in Zeeland, aangrenzend aan de golfbaan en vlakbij zee.

We zullen deze pagina regelmatig updaten met de laatste informatie over het Lustrum!

Op donderdag 31 augustus organiseren wij een shotgun voor onze ereleden, bedrijfsleden en sponsoren. Robert Kalkman zal aanwezig zijn tijdens deze dag.

Deze dag wordt mede mogelijk gemaakt door:

Rabobank WSTamoil logo website lustrum4VKC Management Consultancy2M de Koning2HGM logo groot Hollandsche Greenkeeping Maatschappij WSDaamen van Sluis 2013Kramer Timmerwerken WSBourgondisch logo WSLogo Horti Cultura nieuw vierkant WSLogo Meesterbloembinderij WSVan Wijk WS1. HAIJWENDE PMS HR NIEUW WS  Henk Spek3De Groene Golf logo2   Technisch buro TOM WS3  procircle WS2  hofland logo2  GOUD3 Hitland WS   Van Wijngaarden logo WS3Eticoll met tekst5  Easyclean WSHole 19Van der Spek afbeeldingV2N Accountants2Bloemenplantage Vrienden vanJGL  KFC horizontal red1

Blok Hoveniers logo 2012 zonder wit  Mommers SCHOONMAAK

bmw breeman2